TAKLIMAT HALA TUJU SELEPAS STPM DI SMK BUKIT GADING | BAHAGIAN KEMASUKAN DAN BAHAGIAN URUS TADBIR AKADEMIK
» BERITA » TAKLIMAT HALA TUJU SELEPAS STPM DI SMK BUKIT GADING

TAKLIMAT HALA TUJU SELEPAS STPM DI SMK BUKIT GADING

Oleh Firdaus Azizi

Sg Buloh, Selangor - Seksyen Promosi Akademik, Bahagian Kemasukan dan Bahagian Urus Tadbir UPM telah terlibat secara aktif dalam Program Taklimat Hala Tuju selepas STPM di SMK Bukit Gading Sungai Buloh Selangor. Program ini berlangsung pada 26 Julai 2022. Objektif program ini adalah untuk mempromosi dan menyebarluaskan maklumat terkini mengenai peluang pendidikan tinggi yang ditawarkan oleh Universiti Putra Malaysia kepada pelajar lepasan STPM. Taklimat program diketuai Encik Mohd Firdaus Zakaria, ketua Seksyen Promosi Akademik. Program ini disambut meriah kerana telah menerima penyertaan sebanyak 150 pelajar lepasan STPM di SMK Bukit Gading, Sungai Buloh, Selangor.

Tarikh Input: 04/08/2022 | Kemaskini: 04/08/2022 | m_bazli

SXEUWAT~