KEDUTAAN LIBYA TERIMA KUNJUNGAN HORMAT DARIPADA UPM | BAHAGIAN KEMASUKAN DAN BAHAGIAN URUS TADBIR AKADEMIK
» BERITA » KEDUTAAN LIBYA TERIMA KUNJUNGAN HORMAT DARIPADA UPM

KEDUTAAN LIBYA TERIMA KUNJUNGAN HORMAT DARIPADA UPM

Oleh Firdaus Azizi

Kuala Lumpur –  Kedutaan Libya telah menerima kunjungan hormat dari Universiti Putra Malaysia. Objektif kunjungan hormat bertujuan untuk menyampaikan infromasi lanjut berkaitan Universiti Putra Malaysia dan ingin membuat kolaborasi antara pihak Kedutaan Libya dan Universiti Putra Malaysia. Selain itu, kunjungan hormat ini juga bertujuan untuk memperkenalkan Universiti Putra Malaysia lebih mendalam kepada wakil pihak Kedutaan Libya dengan berkongsi maklumat berkaitan fasiliti, pengurusan pas visa, penginapan dan syarat-syarat kemasukan ke Unversiti Putra Malaysia justeru merapatkan hubungan Kedutaan Libya bersama Universiti Putra Malaysia. Kunjungan hormat ini berlangsung pada 23 Disember 2022, bertempat di Megan Avenue 2, Kuala Lumpur.

Tarikh Input: 30/12/2022 | Kemaskini: 30/12/2022 | firdausazizi

SXEbBAw~